Werpkist klaar & gewicht Asmara

Werpkist klaar

Inmiddels is de werpkist klaar en staat deze in de keuken. We hebben van de buitenkant alleen de aluminium delen schoongemaakt. Alle oude verflagen hebben we laten zitten om het een "gebuikte" look te geven. Binnenin hebben het zeil laten liggen en aan de zijkanten door laten lopen. Zo voorkomen we dat water in het hout kan trekken. De rest van de binnenkant is bekleed met een dunne laag triplex voor een rustige sfeer.

Om te voorkomen dat Moksi en Khabul straks Asmara en de kleintjes gaan storen en bij het voer kunnen, hebben we er een bench aan vast gebouwd. Asmara kan dan even de benen streken en de kattenbak staat dichtbij.

 

Tot die tijd heeft Khabul de kist geconfisceerd als slaapplek:

Gewicht Asmara

Asmara weegt inmiddels ruim 5,5 kg! Dat is inmiddels een toename van 1,2 kg.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Cattery AsKháMo is lid van:


Behaalde Ribbons PawAcadamy:

Klik voor meer informatie
Nieuwsbrief AsKháMo:
E-mail:
Naam:
Inschrijven Uitschrijven
 

If you want to read our website in another language:

Cattery AsKháMo steunt St. Dierenlot: