HCM-echo Asmara

Vanochtend zijn we met Asmara bij Monique Lecluijze van Het Dierenechocentrum in Gronsveld geweest voor haar HCM-echo. Asmara werkte iets minder mee dan vorig jaar. Toen bleef ze rustig liggen. Nu had ze er al snel genoeg van en wilde opstaan. Uiteindelijk heeft Monique alle metingen kunnen doen die ze nodig had.

Haar bevindingen zijn dat er geen aanwijzigingen zijn voor HCM of een andere hartaandoening. De uitslagen van de echo waren bijna hetzelfde als de test van vorig jaar. Dit is dus heel goed. De uitslag zal binnen 3-4 maanden worden toegevoegd aan de Pawpeds-database en wij zullen hem zelf doorgeven aan de database van RMC.

 

Asmara heeft de 65 dagen schijnzwangerschap vol gemaakt en vertoont al weer tekeken van krolsheid. Als ze weer het ritme van om de 3 weken krols oppakt, dan kunnen we haar begin/halverwege juli naar Diesel brengen.

 

Ook Avana heeft, met haar 7 maanden al, haar eerste krolse periode achter de rug. Afgelopen weekend en begin van de week heeft ze ons een paar keer getrakteerd op een nachtelijke serenade.

Hierin was ze dus wat minder subtiel dan Asmara tijdens haar eerste krolse periodes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Cattery AsKháMo is lid van:


Behaalde Ribbons PawAcadamy:

Klik voor meer informatie
Nieuwsbrief AsKháMo:
E-mail:
Naam:
Inschrijven Uitschrijven
 

If you want to read our website in another language:

Cattery AsKháMo steunt St. Dierenlot: